<

Καψάλι

Το Καψάλι είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με τους μοναδικούς δίδυμους κόλπους και τους καταπράσινους λόφους που το περιβάλλουν.

Παραλία Καψαλίου

Η αμμουδερή παραλία του Καψαλιού με τα γαλαζοπράσινα νερά έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Διαθέτει αποδυτήρια, ντους, ομπρέλες, ξαπλώστρες και είναι φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παραλία Σπαραγαρίο

Μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στο τέλος ενός φαραγγιού. Μόλις λίγα λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο μας, αξίζει να την επισκεφτείτε για να θαυμάσετε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Εάν δεν θέλετε να περπατήσετε, νοικιάστε ένα θαλάσσιο ποδήλατο για να γευτείτε αυτόν τον κρυμμένο θησαυρό.

Χύτρα

Ένα ακατοίκητο νησάκι έξω από τον κόλπο του Καψαλιού, πολύ απότομο, γεμάτο με λουλουδάκια sempreviva. Μπορείτε να πάρετε το πλοίο glass bottom από το Καψάλι για μια σύντομη βόλτα μέχρι τη Χύτρα, να κολυμπήσετε μέσα στη σπηλιά και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά της με την καθοδήγηση του κάπτεν Σπύρου.

Άγιος Ιωάννης ο «εν Κρημνώ»

Σύμφωνα με την παράδοση, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ήρθε σε αυτό το εκκλησάκι αφού έφυγε από τη Ρώμη – όπου διωκόταν – και άρχισε να γράφει την Αποκάλυψη πριν πάει στην Πάτμο. Θα ανεβείτε 130 σκαλιά για να δείτε την παλιά εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο σπήλαιο, τις παλιές τοιχογραφίες στους

Το Κάστρο της Χώρας

Το επιβλητικό κάστρο της Χώρας χτίστηκε τον 13ο αιώνα από τους Βενετούς που κατέλαβαν το νησί. Αξίζει μια βόλτα για να εξερευνήσετε τις παλιές εκκλησίες, την πυριτιδαποθήκη που φιλοξενεί την έκθεση οικοσήμων, τις δεξαμενές και την μαγευτική θέα στο σταυροδρόμι τριών θαλασσών, του Ιονίου, του Αιγαίου και του Κρητικού πελάγους.

7 DAY FORECAST
SWITCH TO

Cythera, GR

TODAY
25.56°C

TUE
23.78°C

WED
22.54°C

THU
23.43°C

FRI
23.75°C

SAT
24.67°C

SUN
25.64°C